Är du stolt över dina syrianska rötter? Då kan du alltid visa det genom att hänga upp den syrianska flaggan hemma. Det är redan vanligt att man har fotbollsflaggor hemma som till exempel representerar Syrianska FC eller något annat lokalt lag. Nu kan du alltså ta det ett steg längre och hänga upp flaggan som representerar folket. 

Ett enkelt sätt att starta en konversation

En flagga blir inte bara en snygg inredningsdetalj, det är också något som väcker uppmärksamhet när du har besökare hemma. Då kan du passa på att berätta mer om dina rötter eller bara om ditt intresse för syrianska. Du kan även köpa andra matchande hemtextilier för att få ett snyggt och harmoniskt rum. 

Att våga visa vem man är med den syrianska flaggan

Det är inget fel i att vara stolt över sina rötter. En flagga är en väldigt stark symbol för ens identitet och vad man gillar. Därför är det inte fel att låta den få en hedersplats i hemmet. En flagga är dessutom något som passar i nästan alla rum. Du kan till exempel ha den i sovrummet över sängen eller i vardagsrummet över TV:n. Det beror förstås även på hur det ser ut hemma hos dig. 

Om du tröttnar kan du alltid flytta flaggan till ett nytt ställe i hemmet. Det är alltså en väldigt flexibel inredningsdetalj.