Matcher

bild-12Du är alltid välkommen till våra hemmamatcher!

Lagen behöver allt stöd de kan få och så får du som publik var del i vår gemensamhet. Känner du riktigt sugen så får gärna delta i vår hejarklack som ständigt kommer med glada tillrop till våra spelare. Och en och annan hejarramsa sjungs också. Det finns möjlighet att få en sittplats men det kan bli svårt att hitta någonstans att sitta om du är sent ute. Men det är tillåtet att ta med sig egen stol och sitta på den. Men då på avsedd plats. Våra funktionärer hjälper dig gärna.

Det finns alltid plats i vår hejarklack som vår supporterklubb håller i. Vill du vara med i supporterklubben och hjälpa till med att heja på och peppa spelarna så är du välkommen att höra av dig till: supporter@syrianskanorsborg.se

Vår biljettlucka öppnar två timmar innan avspark.

Biljettpriser:

Vuxna 20 år och uppåt:         90: –

Pensionärer:              60: –

Ungdomar 12-20 år: 40: –

Barn 0 – 12 år:            Gratis

Årskort:                      850: –

I priset ingår det matchprogram

Vill ni komma i en grupp (minst 15 personer) på våra matcher så kan vi erbjuda gruppbiljetter. Vis sådana tillfällen så kontakta oss på våran mejl: info@syrianskanorsborg.se

Så ska vi hjälpa er så gott det går.

Kom och heja på våra lag Syrianska Norsborg!!!

Kiosken
På alla våra hemmamatcher så finns det möjlighet att köpa något att eller dricka både före och under matcherna.

bild-13Kiosken öppnas två timmar innan avspark och har öppet ända till slutsignalen.

Vi erbjuder allt från bullar, kakor, godis, snacks till grillad korv med bröd. Vi ser till att grillen är tänd när vi har insläpp till våra matcher. Naturligtvis så serveras både vanliga korvar men även kyckling korv som grillas på separata grillar. Till den grillade korven med bröd finns det möjlighet att ta senap och/eller ketchup. Vilket vi har uppdelat för vanlig korv och kycklingkorven.

Vi säljer olika drycker dessutom. Men ingen alkoholhaltiga drycker.

Prislista:

Ätbart                        Drycker

Grillad korv med bröd            15: –     Läsk     10: –

Bulle med ost  10: –     Vatten 10: –

Småkakor                    5: –       Kaffe   10: –

Godispåsar                  15: –     Thé      5: –

Snacks             15: –     Choklad           10: –

 

Det går även att köpa glass styckvis

Allt överskott går tillbaka till föreningen!

 vbFrivilliga

Något som vi på Syriansk Norsborg klubben inte kan klara oss utan är alla dess frivilliga som finns i vår förening eller i vårt nätverk. Utan dessa så hade vi inte fått till det att fungera på våra matcher, träningar, läger med mera.

Vår kiosk till exempel, drivs helt och hållet med hjälp av frivilliga och föräldrar vars barn eller ungdomar som spelar. De gör ett utomordentligt arbete och ser till att allt fungera. De bakar kakorna som vi säljer, ser till att allt köps in som ska säljas, står i kiosken under matcherna med mera.

Dessutom finns det frivilliga som är funktionärer vid våra matcher, runt fotbollsplanen och ser till det är ordning och reda, sitter i biljettluckorna, delar ut matchblad och så vidare.

Men det som brukar uppskattas mest bland våra frivilliga är att få följa med på våra bortamatcher. Antingen för att köra alla barnen och ungdomar, eller för att se till och hålla i ordning på barnen och ungdomarna som finns med i publiken under matchen.

Eller när vi åker på träningsläger brukar också var väldigt populärt de frivilliga. Då vi dels behöver ha hjälp med att köra barnen och ungdomarna, till och från lägret. Sköta om de som råkar bli skadade. Eller rent av laga mat till alla hungriga barn, ungdomar och vuxna med mera.

Skulle du vilja bli en av dessa frivilliga och få uppleva denna härliga gemenskap och all glädje som du får från alla inblandade. Plus allt nytt som du får lära dig och alla underbara upplevelser som du får vara med om. Dessutom så välkomnar vi alla dina erfarenheter och kunskaper som du har med i ditt bagage.

Ett stort plus är att ditt medlemskap är gratis och du gratis inträde till alla matcher!

Så hör av dig till oss på: info@syrianskanorsborg.se

 Bortamatcher

På våra bortamatcher så uppskattar vi allt stöd som vi kan få av medlemmar, föräldrar och supportrar. Speciellt av spelarna som känner att de får uppskattning och feedback på deras spel. Vilket gör att de kommer göra sitt bästa och prestera så gott de kan efter sin förmåga.

Speciellt om vi behöver åka många mil för en borta match. Vi ser alltid till att spelarna får skjuts till och från matchen.

Skulle ett stort intresse finnas för någon match så hjälper vi gärna till att hyra en buss till ett självkostnadspris. Anmälan kan göras till: info@syrianskanorsborg.se

På våra bortamatcher så följer vi vår policy att uppföra och sköta oss. Vilket betyder bland annat att vi tänker på vad vi säger. Och det innebär inga svordomar eller nedsättande kommentarer. Det är dessutom nolltolerans när det gäller droger av alla typer. Vi vill helst inte att våra supportrar syns med att dricka alkohol och så vidare. Vid rökning ber vi er gå utanför fotbollsarenan. Dessutom så ber vi uppträda sportsligt mot alla, detta gäller även motståndarlagets supportrar.

Det som också är kul med att följa med oss på våra bortamatcher är att vi får en större gemenskap inom får förening. Samtidigt som du som åskådare hjälper spelarna känna sig meningsfulla och duktiga.

Du har även möjlighet att vara med i vår supporterklubb vilket innebär att vi hejar och sjunger speciella ramsor på alla matcher. Även då på våra hemmamatcher. Supporterklubben ser till att alla i klubben får möjlighet att få skjuts till och från matchen. Och de brukar se till att vara på plats i alla fal cirka 30 minuter innan avspark. Så att de kan öva på sina hejarramsor, peppa spelarna vid uppvärmningen och så vidare. Vill du komma i kontakt med supporterklubben så kan du mejla: supporter@syrianskanorsborg.se

Följ med oss!!!