Klubben

bild-3Syrianska fotbollsklubben i Norsborg har bara funnits i tio år, men vi har satt våra avtryck i historien ändå när vi har gjort bra ifrån oss på våra matcher och i serierna.

Vi är mycket stolta över vår bakgrund. Klubben startade en gång i tiden med syftet att engagera barn, ungdomar och vuxna. För att de skulle få en meningsfull fritid och får vara med i en gemenskap. Slippa vara utanför och inte ha något vettigt att göra på sin lediga tid. Helt enkelt att få en aktiv fritid! Dessutom att få känna den varma vänskapen som man kan få genom att delta i någon aktivitet gemensamt med andra som delar sitt eget intresse.

Klubben såg ett stort antal barn och ungdomar som gillade sparka boll. Så då passade vi på att starta klubben för att de skulle få lära sig mer om träning och fotboll. Och framför att träffa andra som hade samma intressen som dem.

Vi som startade Syrianska kommer från skilda bakgrunder. Vi arbetar eller har en annan aktivitet på vardagarna och övriga tid så vill vi ge något tillbaka till samhället och få med som många som möjligt på vår mission till ett bättre liv. För fotboll är livet!!!

Här kan du läsa allt om själva klubben, hur du kan bli medlem, vara sponsor eller komma i kontakt med oss med mera.

Bli medlem

bild-2Att bli medlems hos oss är inte så svårt. Det är bara att anmäla hos oss på en av våra träningar eller via mejl. Eller att du har frågor angående ditt medlemskap så kan du även höra av dig till oss på mejlen: medlem@syrianskanorsborg.se

När du blivit medlem så innebär det en massa fördelar. Dessutom så får du vara med i vår Syrianska fotbolls familj och känna gemenskapen som vi har gentemot alla, stor som liten.

Medlemsavgiften per år är:

Vuxen: 450 kronor

Ungdom upp till 18 år: 200 kronor

Familj på samma adress: 750 kronor

Stödmedlem: 150 kr

Detta ingår i medlemskapet:

• Medlemskort
  • Rösträtt vid årsmötet
  • Inbjudan till våra medlemssammankomster
  • Information för medlemmar via e-mejl
  • Rabatt hos våra sponsorer vid uppvisade av medlemskort

Så tveka inte utan gör slag i saken och börja spela fotboll med oss på Syrianska Norsborg.

Välkommen!!!

bild-4

Vi i styrelse i Syrianska Norsborg sammanträder en gång per månad. Och det är varje första tisdagen i varje månad.

Då tar vi upp alla frågor som rör klubben som till exempel, träningar, matcher, sponsring eller skötsel av klubbhus och fotbollsplan.

Vid årsmötena så går vi genom vad som har hänt i klubben och vad som kommer och hända inför nästkommande säsong.

Vi som sitter i Syrianska Norsborg är:

Ordförande:   Fikri Orovic     ordf@syrianskanorsborg.se

Vice ordf.:      Jan Svensson

Sekreterare:   Bosko Halef    sekr@syrianskanorsborg.se

Kassör:            Bo Karlsson     kassor@syrianskanorsborg.se

Ledamot:        Suleyman Touma

Loua Slayman

Ulf Olsson

Ola Malmborg

Suppleant:     Dejan Chanko

Sven Svensson

Du är alltid välkommen med idéer och förslag. Eller om du har frågor.

Sponsring

bild-5

Vi på Syrianska är mycket tacksamma för all typ av sponsring!

Allt från den grillade korven med bröd som vi säljer i kiosken till pengar för inköp av materiel, uniformer, resor till och från matcher med mera.

Känner du som företagare att du vill sponsra oss med diverse saker och ting så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss här på Syrianska.

Därför bjuder vi in dig som sponsor att stötta vår ungdomsverksamhet.  Har du en stor eller liten verksamhet eller företag så är du välkommen att bidra på dina egna premisser.

Det viktiga är det engagemang som vi kan skapa tillsammans allihopa!

Vi har färdiga paket eller så skräddarsyr vi en lösning som just passar för dig och din verksamhet eller företag.

Vi har paket så som:

• Klubbsponsor
  • Lagsponsor

Det som ingår i sponsringen är:

• Fritt medlemskap, värde 400 kronor
  • Fritt inträde, 75 kronor
  • Fri fika i pausvilan, värde 35 kronor
  • Fri marknadsföring i match bladet vid hemmamatcher, värde 200 kronor

(gäller vid sponsring som är av värde mer än 2 000 kronor)

Vid mindre sponsring så är alltid något som är fritt, men det löses tillfälle till tillfälle.

Känner du dig manad att sponsra tjejerna och killarna i Syrianska Norsborg eller har frågor angående sponsring, så kan du vända dig till vår kassör Bo Karlsson.

Honom når du via mejlen: bo.karlsson@syrianskanorsborg.se

Eller på telefonnummer: 0733 – 22 84 19 under tiderna 09.00 – 16.00

Page 2.3 Kontakt

Här hittar du alla kontakt uppgifter som du kan behöva.

Dessa personer kan du alltid nå per mejl.

Ordförande:   Fikri Orovic     ordf@syrianskanorsborg.se

Sekreterare:   Bosko Halef    sekr@syrianskanorsborg.se

Kassör:            Bo Karlsson     kassor@syrianskanorsborg.se

Dessutom når du alltid vår kassör, Bo Karlsson, som sitter på kontoret i klubbstugan per telefon: 0733 – 22 84 19 under tiderna 09.00 – 16.00 måndag till fredag

Vid övriga frågor och undringar så kan du mejla och vi försöker svara så fort vi kan.

Mejladress: info@syrianskanorsborg.se

Vår adress till klubbstugan och fotbollsplan är:

Norsborgsvägen 1, 145 90 Norsborg

bild-6

När det gäller matcher, inträde med mera så titta på vår hemsida för det uppdateras ständigt.

Här kan du ladda ner vår app:

Klicka på bilden!